Είναι η ελαστική κορδέλα που χρησιμοποιείτε ιδανική για το μωρό μου?
Οι κορδέλες (one size) που χρησιμοποιούμε είναι super ελαστικές, εξαιρετικά απαλές και μπορούν να φορεθούν τόσο από ενα νεογέννητο όσο κ από έναν ενήλικα. Είναι τόσο μαλακές που το μωράκι σας δεν θα καταλάβει καν ότι φοράει κάποιο αξεσουάρ και φυσικά δεν σφίγγουν ούτε αφήνουν σημάδι. Επιπλέον, μεγαλώνουν σε μέγεθος καθώς μεγαλώνει και το κεφαλάκι του μωρού σας. Γι αυτούς τους λόγους θεωρούμε ότι είναι οι καταλληλότερες που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να φτιάξουμε τις χειροποίητες δημιουργίες μας.

Τι μέγεθος φιόγκου να επιλέξω?
Ενδεικτικά προτείνουμε το μικρότερο μέγεθος των 6 εκ. για νεογέννητα έως 4 μηνών μωράκια.
Το μέγεθος των 8 εκ για μωράκια από 3 μηνών και πάνω.
Το μέγεθος των 10 εκ. για μωράκια από 6 μηνών και πάνω.
Σε κάθε περίπτωση όλοι μας οι φιόγκοι μπορούν να φορεθούν από όλες τις ηλικίες ανάλογα με το προσωπικό σας γούστο.

Μπορώ να ζητήσω ο φιόγκος μου να γίνει με λαστιχάκι για αλογοουρά?
Δεν το προτείνουμε σαν επιλογή διότι θεωρούμε πως με το κλιπ μπορείτε να φορέσετε το φιόγκο σας με περισσότερους τρόπους καθώς έχετε τη δυνατότητα
-να στολίσετε την αλογοουρά σας, αφού έχετε πιάσει τα μαλλιά με ένα απλό λαστιχάκι και
-να μαζέψετε τα μαλλάκια στο πλάι
Επίσης, ο φιόγκος στο λαστιχάκι ενδεχομένως να ταλαιπωρείται περισσότερο, οπότε ίσως να χάσει το σχήμα του πιο εύκολα, να υπάρχει κίνδυνος να λυθεί κλπ.
Ωστόσο, αν το λαστιχάκι είναι η μόνη επιλογή που σας βολεύει, ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσουμε φτιάχνοντας σας τον φιόγκο με λαστιχάκι. Θα πρέπει στο τέλος της παραγγελίας σας να γράψετε τον κωδικο του προϊόντος και δίπλα τη φράση “με λαστιχάκι”.
 

Ο φιόγκος μας λερώθηκε, πώς μπορώ να τον καθαρίσω;
Συστήνουμε τοπικό καθάρισμα των λεκέδων με χλιαρό νερό κ λίγο σαπούνι χρησιμοποιώντας μια οδοντόβουρτσα. Ξεπλύνετε με νερό, επαναφέρετε το σχήμα του φιόγκου και αφήστε τον να στεγνώσει.